Vsaka državljanka ali državljan Republike Slovenije, ki plačuje dohodnino, lahko nameni 1% svoje dohodnine slovenskim humanitarnim organizacijam. Ta donacija vam ne bo povzročila nobenega dodatnega finančnega bremena, saj gre za vsoto, ki jo država v vsakem primeru preusmeri v državni proračun. Z donacijo boste kvečjemu imeli zavedanje, da pomagate ljudem v stiski.

V kolikor želite podpreti naše delovanje, lahko del svoje dohodnine nakažete Društvu SOS telefon za ženske in otroke – žrtve nasilja. Obrazec izpolnite in podpišete, natisnete in nato oddate, osebno ali po pošti pri pristojnem finančnem uradu.

Če imate elektronski podpis, lahko oddate vlogo elektronsko preko storitev elektronskega poslovanja FURS eDavki ali preko mobilne aplikacije eDavki.

Izpolnjen obrazec lahko pošljete tudi po navadni pošti na naš naslov: Društvo SOS telefon za ženske in otroke – žrtve nasilja, p. p. 2726, 1001 Ljubljana in ga bomo v vašem imenu posredovale na FURS.

Podpisan obrazec velja do preklica in ga ni potrebno oddajati vsako leto.

Iskreno se vam zahvaljujemo za vaš prispevek in vam zagotavljamo, da bodo vaše donacije porabljene premišljeno za naše programe pomoči ženskam in otrokom – žrtvam nasilja. O naših programih lahko več preberete tukaj.

Hvala, ker podpirate vrednote in delovanje Društva SOS telefon za ženske in otroke – žrtve nasilja!

SOS TELEFON

DOŽIVLJATE NASILJE?
OPAŽATE NASILJE?
POTREBUJETE POMOČ?

SOS TELEFON je namenjen žrtvam nasilja v družini, partnerskih, sorodstvenih in drugih medosebnih odnosov, ki potrebujejo svetovanje in informacije o nasilju, oblikah pomoči, pravicah ter pristojnostih in pooblastilih institucij.

Svetovalni, zaupni in informativni pogovor s strokovno usposobljenimi svetovalkami.

Klic na SOS telefon je brezplačen.

Zadnji prispevki

V njeni koži

05. 12. 2023|Izjave za javnost|

Dragi bralec, draga bralka, pred vama je knjiga, ki združuje 23 zgodb žensk različnih starosti, različnih socialnih in družbenih [...]